Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

Betaling door middel van de MultiSafepay kassa. Klikleesbril.nl biedt via MultiSafepay de volgende betaalmethoden aan: iDeal, Creditcards, Visa, Mister Cash, Giropay, Carte Blanche, Maestro, Directbanking, overboekingen en automatische incasso.

Vooruitbetaling uit buitenland middels IBAN en BIC:
Wij versturen bestellingen naar alle landen binnen de EU. Middels onze IBAN en BIC codes kunt u snel en kosteloos geld overboeken. U vindt deze codes in de bevestigingsmail die u na uw bestelling per e-mail toegezonden krijgt. Vergeet u bij het in orde maken van de betaling niet om de kosten op -gedeeld- te zetten, alleen dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Neemt u de IBAN en BIC codes s.v.p. nauwkeurig over om onnodige bankkosten te voorkomen.

Tel 0031 (0)6 36 25 61 58
KNAB 0255 6040 68 t.n.v. Inedeals,
IBAN-nummer NL46KNAB0255 6040 68,
BIC nummer KNABNL2H
Vooruitbetaling via Creditcard / Paypal :
Betaling via Creditcard / Paypal is snel en veilig. Een betaling komt direct bij ons binnen. Uw bestelling wordt binnen maximaal 48 uur na ontvangst van de betaling verstuurd. 

Betalen met iDeal via MultiSafepay:
Betaal veilig, vertrouwd en gemakkelijk met iDEAL.
iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank, SMS-Tan bij Postbank, en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pin-betaling.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Als u beschikt over internetbankieren bij een van de deelnemende banken, kunt u met iDEAL betalen. U hoeft zich hiervoor niet apart aan te melden. Heeft u dit niet, vraag dit dan aan bij de deelnemende banken.

Zijn er kosten verbonden aan het betalen met iDEAL?
Alle klanten kunnen bij Klikleesbril.nl gratis met iDeal betalen.

Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald?
U ontvangst altijd direct een bevestigingsmail van uw betaling.

Kan ik een iDEAL betaling terugdraaien?
Een betaling met iDEAL is na de uitvoering net als een betaling via internetbankieren onherroepelijk en kan niet meer worden teruggedraaid.

Contant bij afhalen (op afspraak):
Uiteraard kunt u bij directe afhaling in Roermond contant betalen. Betaling is alleen contant en gepast mogelijk. We hebben geen fysieke winkel en bieden uitsluitend een afhaalmogelijkheid op afspraak.

Langskomen zonder afspraak heeft geen zin aangezien we onze voorraad op meerdere locaties hebben.

Winkelwagen
De waardering van klikleesbril.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 61 reviews.
Scroll naar boven